Select Page

Laat jouw favoriete geurkaars professioneel hervullen.

Charlies Candles is een premium geurkaarsenfabriek uit Brugge. Wij hervullen jouw luxe kaarsen, ongeacht het merk!

How does it work?

Breng jouw potten naar de fabriek of drop off point

Kies jouw favoriete geur uit onze collectie

Na 2 weken kan je jouw hervulde geurkaars ophalen

Good for the environment and your wallet.

Charlies Candles biedt haar hervulservice aan voor alle kaarsen omwille van 2 redenen. We willen graag ons steentje bijdragen en onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Door bestaande potten te hergebruiken hoeven er minder nieuwe gemaakt worden! De prijs van het hervullen is afhankelijk van het formaat van de kaars. Het hervullen van een geurkaars is vaak tot 50% goedkoper dan een nieuwe geurkaars te kopen.

 

Green scented candle collection Christmas

Practical

Je brengt jouw geurkaarsen naar ons atelier in Brugge of een drop off locatie. Daar kan je kiezen uit 6 heerlijke geuren. We hervullen jouw kaars en brengen je op de hoogte als je deze terug kan komen halen. Als jouw kaars niet volledig proper is rekenen we een kleine reinigingsvergoeding. De prijs wordt berekend op basis van de gegoten inhoud van jouw kaars. Indien gewenst kan je een passende verpakking erbij kopen.

 

1

Pots are cleaned thoroughly

2

Refill the scent of your choice

3

Hervullen met ecologische koolzaadwas

Apotheque Gift Set

Let op: geen kwaliteitsgarantie (jammergenoeg).

Elke geurkaarspot is uniek. Als geurkaarsenproducent testen we continue onze kaaren naar smeltpoel, geurverspreiding, vlamgrootte… Op basis van jouw kaarsformaat maken we een inschatting naar wassamenstelling, geurolie percentage en lont. Deze inschatting is natuurlijk niet perfect en het kan voorkomen dat jouw hervulde kaars niet goed opbrandt. 

 

Interested? Feel free to contact us.

 Maak een afspraak of stel gerust al al jouw vragen via dit formulier.

Contact us for more info.