Sélectionnez la page
0

Het hangt af van het interieur en de kleuren die je gebruikt. In een rustig, neutraal interieur passen lichte kleuren zoals wit, beige of pastelkleuren. Voor een meer opvallend interieur met sterk contrasterende kleuren zijn donkere geurstokjes ideaal, bijvoorbeeld in donkerblauw, zwart of paars. Als uw ruimte al felgekleurd is, dan passen heldere accentkleuren goed bij de geurkaarsen – denk aan felroze, geel of helder groen.

Welke geurkaars kleuren passen er per seizoen?

Voor de lente kun je kiezen voor frisse, heldere tinten zoals pastelroze, lichtblauw of zachtgeel. Voor de zomer passen fellere kleuren als oranje, rood en geel goed bij het warme weer. Herfstkleuren zoals donkerbruin, olijfgroen en aardetinten staan prachtig in een herfstige omgeving. In de winter wordt vaak gekozen voor rustige neutrale kleuren zoals wit of beige met accentkleuren van blauw of paars erin verwerkt.

Welke kleuren zijn ideaal voor een geurkaars als relatiegeschenk?

Voor een relatiegeschenk kun je het beste gaan voor neutrale en professionele kleuren. Denk aan wit, beige, grijs of zwart. Als je wat meer leven in de cadeau wilt brengen dan is pastelblauw of -roze ook een optie. Deze lichte tinten geven net dat extra beetje stijl aan het cadeau!