Selecteer pagina
0

Ontdek onze uniek geuren

Elke geur van Charlies Candles heeft zijn eigen karakter, toetsen en ondertonen. Na jaren testen en proberen hebben we 6 geuren geselecteerd die het meest in de smaak viel bij onze klanten. Welke geur je ook kiest, je bent steeds zeker van kwaliteitsvolle, elegante geuren met een langdurige verspreiding.

Florence flowers

Florale geurkaarsDit is onze florale geur. Florence Flowers is een zachte, lieve florale geur. Reukerwtjes, rozen en hyacinten met een hint van exotische jasmijn. Dit alles gedragen door een basis van warm hout en vanille.

Het is geur die je typisch aan je grootmoeder zou toewijzen. Een geur van de provence en klassieke Marseille zeep. Het doet je denken aan een vers boeket rozen.

Dit is een vrij vrouwelijke geur en doet het vooral goed bij de iets oudere dames en bij bloemenliefhebbers.

Florale geurkaars

London Leather

Lederen geurkaarsaDit is veruit onze meest mannelijke geur. Het is een zakelijke, klassevolle geur die prestige uitstraalt.

Het doet je denken aan het interieur van een nieuwe wagen. De geur wordt bepaalt door de sterke lederen ondertoon met een frisse kruidige toets.

Dit is de ideale geur voor een klassevol kantoor, studie kamer of moderne appartement.

Deze geur scoort goed bij mannen en professionals.

 

Geurkaars met leder geur

 

Madagascar Milk

Onze populairste geur! Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet, met een basis van vanille uit Madagascar.

Het is een heerlijke geur die vooral in de herfst en winter gezelligheid in huis brengt. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Waar of wanneer je deze geur ook aansteekt, het is altijd een succes.

Vanille geurkaars

Ottawa Oak

Geurkaars houtachtigOttawa oak is onze houtachtige geur. De zwaardere ondertonen van hout, musk en wierook zorgen ervoor dat deze geur zich vertaalt in pure gezelligheid.

Denk aan vintage cologne, warme kruiden en een hint van cognac. Dankzij de frissere boventonen van kruidnagel en vetiver zorgt deze geur voor mannelijke en natuurlijke geurverspreiding.

Hoewel deze geur eerder mannelijk is, wordt hij zowel door vrouwen als mannen geapprecieerd.

Houtige geurkaars

Persian Palace

Zwoele oosterse geurkaarsPersian Palace is onze zwoele geur. Het straalt een ondefinieerbare klasse uit. Het parfum is zwoel, zwaar en vrouwelijk.

De zoete lelie, jasmijn en bedwelmende amber worden opgelicht door het zoete vanille musk. Een verleidelijke, romantische geur bij uitstek.

Deze geur doet het zeer goed bij vrouwen of als romantisch cadeau. Ideaal voor de slaapkamer of gezellige woonkamer.

 

Persian geurkaars

Swedish spa

Wellness geurkaars

Deze geur is pure zen. Het neemt je mee naar de sfeer van houten saunas, kruiden, warme amber en lichte musk. Tijd om te ontspannen. Het is een zeer lichte geur, ideaal om subtiel in gedachten weg te drijven. Een unieke mix tussen hout, zwoel en zoet.

Deze geur doet je denken aan wellness, sauna en heerlijke warme baden.

 

Geurkaars sauna

Een heerlijke geur waar elke vrouw van wegdroomt. Een zoete geur met Oosterse tinten. Toetsen van Mirre geven deze kaars een luxueuze touch.

Een ideaal geur om samen romantisch door te brengen. De geur past het best bij onze ‘NUDE’ collectie met roze en pastel tinten.

Happy Hanoi (lente special: energiek)

Deze energieke geur is pure vrolijkheid. Opwekkende gember en citroengras zorgen voor vitaliteit en energie.
Heb je een namiddagdipje? Deze geur zal je erdoor helpen!

Enkel beschikbaar bij de lente collectie.

 

Lacy Lavender (lente special: rustgevend)

Lacy Lavender is een lieve geur. Ze bestaat uit lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Deze harmonieuze combinatie van 3 rustgevende elementen zorgt voor een zalig gevoel van kalmte en rust. Creëer sereniteit in huis met deze geur. Enkel beschikbaar bij de lente collectie.

 

Summer Sunset (Outdoor lavendel + citronella)

Dit is onze outdoor geur die je doet dromen van lange, warme zomerdagen. Het is een bloemige geur met lavendel accenten die je doet denken aan de middellandse zee, het zuiden van Frankrijk en al het mooie van de zomer.

In deze geur zitten Citronella bestanddelen tegen de muggen en insecten. We hebben er voor gezorgd dat deze niet dominant aanwezig is in de geur, waardoor het premium gevoel behouden blijft.

SLUITEN