Selecteer pagina

Blue Glazed Large

49,00

  60 branduren
  h: 11,5cm - d: 11,5cm
  650 gram kaarsvet

Unieke keramieke geurkaars met een glanzende afwerking. Dit is de large versie van onze Blue glazed collectie. Je kan kiezen uit 6 verschillende geuren.

xLacy Lavender (lente special: rustgevend)

Lacy Lavender is een lieve geur. Ze bestaat uit lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Deze harmonieuze combinatie van 3 rustgevende elementen zorgt voor een zalig gevoel van kalmte en rust. Creëer sereniteit in huis met deze geur.

Geuren hulp

Cadeau

vanaf 6 stuks: 10% korting
Over Charlies Candles
Het is onze missie om premium geurkaarsen te maken aan betaalbare prijzen. Zo besparen we niet op onze potten, was of geurolie – maar wel op dure marketing of branding. Zo leveren we je topkwaliteit aan een eerlijke prijs!
Lokale productie
Al onze geurkaarsen worden met de hand gegoten in ons atelier in Brugge. Na jouw bestelling vliegen we erin en worden de kaarsen in jouw gekozen kleur, geur en formaat gegoten. Afhankelijk van de grootte stollen de pas gegoten kaarsen 24 tot 48 uur. Hierna volgt een laatste opblinksessie en versturen we jouw kaars.
Unieke plantaardige was
Charlies Candles ontwikkelde haar eigen was om de unieke eigenschappen van 2 wassen te combineren: 90% soja was en 10% paraffine. Zo creëren we een was die goed is voor het milieu én die de goede smelt eigenschappen heeft van parafine, zonder de rookvorming.
Luxe geuroliën.
Door het gebruik van luxe geuroliëen ben je bij elke geurkaars van Charlies Candles zeker van een langdurige, intense geurverspreiding. In tegenstelling tot sommige andere merken besparen wij nooit op de hoeveelheid geurolie. Zo ben je van het begin tot het einde zeker van een sterk geurende kaars. Zelfs als de geurkaars niet brand zal hij toch een aangename geur verspreiden.
Geurhelper
Charlies Candles werkt met 6 vaste geuren – die elk thuis horen in één van de 6 geurspectrums. Als onze geuren zijn uitvoerig getest totdat we de ultieme geuren vonden die iedereen lekker vond:
  • Zoete geur: Madagascar Milk (meest gekozen!)
  • Houten geur: Ottowa Oak
  • Kruidige geur: Swedish Spa
  • Zwoele geur: Persian Palace
  • Bloemige geur: Florence Flowers
  • Lederen geur: London Leather

De 3 kwaliteitsgaranties van Charlies Candles

Unieke design potten.

Bij Charlies Candles investeer je in prachtige en tijdloze design potten. Fleur jouw interieur op met prachtige potten, in welk materiaal ook. Dankzij onze refill service kan je er levenslang van genieten.

Hoogste wax en wiek kwaliteit.

We gebruiken enkel de beste materialen, en dat merk je. Van de 100 wieken die we testen zijn er maar 5 die onze kwaliteitstesten doorstaan. De perfecte vlam met een lange branduren, daar gaan we voor. 

Heerlijke, langdurige geuren.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van luxeuze geuren die elke neus kan bekoren. Door de hoogstaande geurolieën verspreid de geur zich langzaam en blijft ze heerlijk lang hangen. Minstens 40 branduren gegarandeerd.