Selecteer pagina

Blue Glazed Small

15,00

  40 branduren
  h: 6,5cm - d: 6,5cm
  110 gram kaarsvet

Unieke keramieke geurkaars met een glanzend blauwe afwerking. Een prachtige kaars voor elk interieur. Dit is de small versie van onze blue glazed collectie. Je kan kiezen uit 6 verschillende geuren.

xLacy Lavender (lente special: rustgevend)

Lacy Lavender is een lieve geur. Ze bestaat uit lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Deze harmonieuze combinatie van 3 rustgevende elementen zorgt voor een zalig gevoel van kalmte en rust. Creëer sereniteit in huis met deze geur.

Geuren hulp

Cadeau

vanaf 6 stuks: 10% korting

De 3 kwaliteitsgaranties van Charlies Candles

Unieke design potten.

Bij Charlies Candles investeer je in prachtige en tijdloze design potten. Fleur jouw interieur op met prachtige potten, in welk materiaal ook. Dankzij onze refill service kan je er levenslang van genieten.

Hoogste wax en wiek kwaliteit.

We gebruiken enkel de beste materialen, en dat merk je. Van de 100 wieken die we testen zijn er maar 5 die onze kwaliteitstesten doorstaan. De perfecte vlam met een lange branduren, daar gaan we voor. 

Heerlijke, langdurige geuren.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van luxeuze geuren die elke neus kan bekoren. Door de hoogstaande geurolieën verspreid de geur zich langzaam en blijft ze heerlijk lang hangen. Minstens 40 branduren gegarandeerd.