Selecteer pagina

DAKAR Large wide

45,00

  50 branduren
  h: 7,5cm - d: 13,5cm
  460 gram kaarsvet

Dit is het large broad formaat van onze DAKAR collectie. Het lichtbruin van de kaarsen leunt naar donkeroranje en past ideaal bij de mooie herfstkleuren. Dankzij de 3 wieken heb je een extra grote smeltpoel voor een heerlijke geurverspreiding. Charlies tip: combineer deze kaars met andere formaten of kleuren uit onze DAKAR collectie voor een prachtig resultaat.

Voor de ontwikkeling van onze DAKAR collectie werken we samen met DAKAR racer “Mathieu Liebaert”. Hij creëerde samen met Charlies Candles een eigen geurkaarsenlijn om zijn race te financieren. Je kan hem rechtstreeks steunen door het medium+ formaat te kopen met personalisatie “Dakar supporting Mathieu Liebaert”!
xDakar Desert

Voor onze herfstcollectie ontwierpen we een nieuwe geur: Dakar Desert. De geur is een variatie van onze bestseller Swedish Spa. Het neemt je mee naar de sfeer van tenten, woestijn, kruiden, warme amber en lichte musk.

Geuren hulp

Cadeau

vanaf 6 stuks: 10% korting

De 3 kwaliteitsgaranties van Charlies Candles

Unieke design potten.

Bij Charlies Candles investeer je in prachtige en tijdloze design potten. Fleur jouw interieur op met prachtige potten, in welk materiaal ook. Dankzij onze refill service kan je er levenslang van genieten.

Hoogste wax en wiek kwaliteit.

We gebruiken enkel de beste materialen, en dat merk je. Van de 100 wieken die we testen zijn er maar 5 die onze kwaliteitstesten doorstaan. De perfecte vlam met een lange branduren, daar gaan we voor. 

Heerlijke, langdurige geuren.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van luxeuze geuren die elke neus kan bekoren. Door de hoogstaande geurolieën verspreid de geur zich langzaam en blijft ze heerlijk lang hangen. Minstens 40 branduren gegarandeerd.