Selecteer pagina

Grey Silver Medium (Outdoor)

85,00

  80 branduren
  h: 16cm - d: 14cm
  1300 gram kaarsvet

Welkom bij onze collectie outdoor geurkaarsen. Dit is de medium versie van deze Grey Silver Outdoor collectie. De geurkaars bestaat uit een een grijs beton met zilveren accenten. Prachtig in rustieke en landelijke interieurs. Na gebruik kan deze pot ook perfect dienst doen als bloempot. De kaars wordt geleverd in een mooie houten doos.

De kaars is uitgerust met een speciale outdoor lont die ervoor zorgt dat de kaars niet uitgaat bij windstoten. De speciale zwarte was zorgt ervoor dat stof of vuiltjes minder opvallen.

Onze outdoor collectie is beschikbaar met de Summer Sunset geur, een unieke outdoor geur op basis van bloemen en lavendel. In deze geur zitten Citronella bestanddelen tegen de muggen en insecten. We hebben er voor gezorgd dat deze niet dominant aanwezig is in de geur, waardoor het premium gevoel behouden blijft.

xSummer Sunset (outdoor)

Dit is onze outdoor geur die je doet dromen van lange, warme zomerdagen. Het is een bloemige geur met lavendel accenten die je doet denken aan de middellandse zee, het zuiden van Frankrijk en al het mooie van de zomer.

In deze geur zitten Citronella bestanddelen tegen de muggen en insecten. We hebben er voor gezorgd dat deze niet dominant aanwezig is in de geur, waardoor het premium gevoel behouden blijft.

Geuren hulp

Cadeau

vanaf 6 stuks: 10% korting
Over Charlies Candles
Het is onze missie om premium geurkaarsen te maken aan betaalbare prijzen. Zo besparen we niet op onze potten, was of geurolie – maar wel op dure marketing of branding. Zo leveren we je topkwaliteit aan een eerlijke prijs!
Lokale productie
Al onze geurkaarsen worden met de hand gegoten in ons atelier in Brugge. Na jouw bestelling vliegen we erin en worden de kaarsen in jouw gekozen kleur, geur en formaat gegoten. Afhankelijk van de grootte stollen de pas gegoten kaarsen 24 tot 48 uur. Hierna volgt een laatste opblinksessie en versturen we jouw kaars.
Luxe geuroliën.
Door het gebruik van luxe geuroliëen ben je bij elke geurkaars van Charlies Candles zeker van een langdurige, intense geurverspreiding. In tegenstelling tot sommige andere merken besparen wij nooit op de hoeveelheid geurolie. Zo ben je van het begin tot het einde zeker van een sterk geurende kaars. Zelfs als de geurkaars niet brand zal hij toch een aangename geur verspreiden.

De 3 kwaliteitsgaranties van Charlies Candles

Unieke design potten.

Bij Charlies Candles investeer je in prachtige en tijdloze design potten. Fleur jouw interieur op met prachtige potten, in welk materiaal ook. Dankzij onze refill service kan je er levenslang van genieten.

Hoogste wax en wiek kwaliteit.

We gebruiken enkel de beste materialen, en dat merk je. Van de 100 wieken die we testen zijn er maar 5 die onze kwaliteitstesten doorstaan. De perfecte vlam met een lange branduren, daar gaan we voor. 

Heerlijke, langdurige geuren.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van luxeuze geuren die elke neus kan bekoren. Door de hoogstaande geurolieën verspreid de geur zich langzaam en blijft ze heerlijk lang hangen. Minstens 40 branduren gegarandeerd.