Selecteer pagina

Lente gift set

49,00

  50 branduren
  h: 10cm - d: 10cm
  380 gram kaarsvet

Onze lente gift set is het ideale moederdag cadeau! De box bestaat uit 2 medium geurkaarsen in 2 unieke lente kleuren: een opwekkend pastelgeel en een rustgevende lila. De combinatie van deze kleuren straalt pure vrolijkheid uit. De geuren komen hier ook in overeen.

De geurkaars in het pastelgeel heeft de geur ‘Happy Hannoi’. Deze energieke geur is pure vrolijkheid. Opwekkende gember en citroengras zorgen voor vitaliteit en energie. Anderzijds heeft de lila geurkaars een rustgevende geur bestaande uit lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Deze harmonieuze combinatie van 3 rustgevende elementen zorgt voor een zalig gevoel van kalmte en rust.

Naast de 2 geurkaarsen kan je in de box ook een fleurig droogbloemboeketje vinden. Charlies Candles vindt het belangrijk om duurzaam te zijn. De opgebrande kaars kan achteraf als vaasje worden gebruikt voor het boeket.

Het groeipapier is dan een laatste leuke touch die we aan het pakket hebben toegevoegd. De gebruiksaanwijzing van de kaars werd geprint op speciaal groeipapier. Je kan dit papiertje planten in een bloempotje met wat aarde. Geef het regelmatig water en je zal fleurige bloemetjes zien verschijnen.

Uitverkocht

De 3 kwaliteitsgaranties van Charlies Candles

Unieke design potten.

Bij Charlies Candles investeer je in prachtige en tijdloze design potten. Fleur jouw interieur op met prachtige potten, in welk materiaal ook. Dankzij onze refill service kan je er levenslang van genieten.

Hoogste wax en wiek kwaliteit.

We gebruiken enkel de beste materialen, en dat merk je. Van de 100 wieken die we testen zijn er maar 5 die onze kwaliteitstesten doorstaan. De perfecte vlam met een lange branduren, daar gaan we voor. 

Heerlijke, langdurige geuren.

Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van luxeuze geuren die elke neus kan bekoren. Door de hoogstaande geurolieën verspreid de geur zich langzaam en blijft ze heerlijk lang hangen. Minstens 40 branduren gegarandeerd.