Selecteer pagina
0

Herfstcollectie 2022: DAKAR.

Verwarm jezelf met de nieuwe herfstcollectie geurkaarsen. Voor het ontwerp en geurkeuze werkten we samen met DAKAR deelnemer Mathieu Liebaert.

Is jouw thuis klaar voor de herfst?

Prachtige herfstkleur

Voor de DAKAR collectie kozen we voor een prachtig herfstkleur. De afwerking is “shine-through” wat voor een mooi lichteffect zorgt.

Nieuwe geur

Voor onze herfstcollectie ontwierpen we een nieuwe geur: Dakar Desert. De geur is een variatie van onze bestseller Swedish Spa. Het neemt je mee naar de sfeer van tenten, woestijn, kruiden, warme amber en lichte musk.

5 formaten

Je kan deze collectie in 5 verschillende formaten bestellen. Ideaal om een stijlvol assortiment te maken of jouw huis om te toveren tot een gezellig herfstparadijs.

“Als de dagen verkorten breekt het seizoen van de geurkaars aan. Creëer knusse momenten, heerlijke geuren en een prachtig interieur met deze DAKAR collectie.”

Ontdek de collectie

Voor de ontwikkeling van onze DAKAR collectie werken we samen met DAKAR racer “Mathieu Liebaert”. Hij creëerde samen met Charlies Candles een eigen geurkaarsenlijn om zijn race te financieren. Je kan hem rechtstreeks steunen door het medium+ formaat te kopen met personalisatie “Dakar supporting Mathieu Liebaert”!

Shop hier

Bruine geurkaars DAKAR collectie large
Herfstcollectie geurkaarsen 2021 Charlies Candles
Herfstcollectie geurkaarsen 2021 Charlies Candles
Herfstcollectie geurkaarsen 2021 Charlies Candles
Herfstcollectie geurkaarsen 2021 Charlies Candles

Charlies Candles: Premium geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

Bij Charlies Candles geloven we dat geurkaarsen zowel uniek, van hoge kwaliteit als betaalbaar kunnen zijn. We geloven niet in goedkope massa productie van geurkaarsen, maar ook niet in de peperdure design collecties. Volgens ons is er een gouden middenweg, waar je kan genieten van kwaliteitsvolle geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

GRATIS VERZENDING

LEVERING 3-5 DAGEN

VEILIG BETALEN