Selecteer pagina
0

Hartverwarmende kerstcollectie 2020.

Ontdek onze heerlijke kerstgeuren en versier jouw tafel met onze unieke collectie geurkaarsen.

Time for an extra cosy Christmas

3 unieke geuren.

We zijn op zoek gegaan naar heerlijke warme geuren die jou doen dromen van het gezellig samen zijn tijdens Kerstmis. Je kan kiezen uit peperkoek mannetje, warme appeltaart en kerstavond!

Unieke verpakking.

Om jouw kerstboom nog mooier te maken ontworpen we een unieke kerstmis verpakking. Een uniek pakje om onder de boom te leggen.

3 unieke potten.

Versier jouw kerstmistafel met 1 of meerdere van onze unieke kerstmis potten. Er zijn 4 formaten beschikbaar in 3 kerstmis kleuren: groen, rood en goud!

“Every time we love, every time we give, it’s Christmas. Met onze kerstcollectie geniet je de hele kerstperiode van heerlijke kerstmis geuren.”

Groene geurkaarscollectie kerstmis

Christmas green collection

Het groen van onze kerstcollectie is gebaseerd op het kleur van onze geliefde kerstboom waar zoveel pakjes worden gegeven. Het is een donkergroen met glanzende afwerking.

Shop hier

Rode geurkaarscollectie kerstmis

Christmas red collection

Rood, de ultieme kerstkleur. Het rood van onze kerstcollectie is gebaseerd op de fonkelende kerstballen in de kerstboom. Het is een diep, fel rood met een glanzende afwerking.

Shop hier

Gouden geurkaarscollectie kerstmis

Christmas gold collection

Goud, het kleur van een royaal versierde tafel. Goud is de meest klassevolle kerstkleur die er is. We kozen voor de kerstcollectie voor een glanzend goud dat schittert in het licht.

Shop hier

Ben je op zoek naar een hartverwarmend cadeau?

Met de handgemaakte geurkaarsen van Charlies Candles geef je een cadeau waar iedereen van wegsmelt. Een heerlijk cadeau om direct aan te steken tijdens de gezelligste maaltijden van het jaar.

Welke kerstgeur wil jij thuis?

Kerstavond.

“Kerstavond” is een etherische rijkelijke en mystieke geur. Deze geur brengt warmte in huis. Overheersende bergamot, wierrook, met een hart van jasmijn en warme amber, omringd met ceder en zwoele musk.

Peperkoek mannetje.

Deze geur verspreid de gezelligheid van kerstmis. De geur van een peperkoek mannetje. Warm en kruidig, ideaal voor koude winteravonden.

Warme appeltaart.

Deze excellente feestelijke blend kondigt een warme appeltaart in de oven aan. Je zou wensen dat je deze geur kon eten. Dit is grootmoeders gezelligheid!

Shop red collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop green collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop gold collection

GA NAAR COLLECTIE

Bekijk volledige collectie

NU SHOPPEN

GRATIS VERZENDING

LEVERING 3-5 DAGEN

VEILIG BETALEN