Selecteer pagina
0

Kerstcollectie 2021

Ontdek onze heerlijke kerstgeuren en versier jouw tafel met onze unieke collectie geurkaarsen.

Time for an extra cosy Christmas

3 unieke geuren.

We zijn op zoek gegaan naar heerlijke warme geuren die jou doen dromen van het gezellig samen zijn tijdens Kerstmis. Je kan kiezen uit Cosy Christmas (gold), Family Forest (green) en Comfort Crumble (rood)!

Heerlijk cadeau

Nog op zoek naar een uniek pakje? Met een speciale kerstmiskaars maak je vast iemand gelukkig.

3 gezellige kerstkleuren.

Creëer de gezellige kerstsfeer met deze stijlvolle geurkaarsen.

“Every time we love, every time we give, it’s Christmas. Met onze kerstcollectie geniet je de hele kerstperiode van heerlijke kerstmis geuren.”

Kerstcollectie geurkaarsen

Christmas green collection

Het groen van onze kerstcollectie is gebaseerd op het kleur van onze geliefde kerstboom waar zoveel pakjes worden gegeven. Het is een donkergroen met glanzende afwerking. Beschikbaar in de Family Forest geur.

Shop hier

Kerstcollectie geurkaarsen

Christmas red collection

Rood, de ultieme kerstkleur. Het rood van onze kerstcollectie is gebaseerd op de fonkelende kerstballen in de kerstboom. Het is een diep, fel rood met een glanzende afwerking. Beschikbaar in de Comfort Crumble geur.

Shop hier

Kerstcollectie geurkaarsen

Christmas gold collection

Goud, het kleur van een royaal versierde tafel. Goud is de meest klassevolle kerstkleur die er is. We kozen voor de kerstcollectie voor een glanzend goud dat schittert in het licht. Beschikbaar in de Cosy Christmas geur.

Shop hier

Ben je op zoek naar een hartverwarmend cadeau? (€29)

Met de handgemaakte geurkaarsen van Charlies Candles geef je een cadeau waar iedereen van wegsmelt. Een heerlijk cadeau om direct aan te steken tijdens de gezelligste maaltijden van het jaar. Onze set met 3 mini geurkaarsjes is een aanrader!

Shop hier

Welke kerstgeur wil jij thuis?

Cosy Christmas (gold)

“Kerstavond” is een etherische rijkelijke en mystieke geur. Deze geur brengt warmte in huis. Overheersende bergamot, wierrook, met een hart van jasmijn en warme amber, omringd met ceder en zwoele musk.

Family Forest (green)

Deze geur verspreid de gezelligheid van kerstmis. De geur van een peperkoek mannetje. Warm en kruidig, ideaal voor koude winteravonden.

Comfort Crumble (Rood)

Deze excellente feestelijke blend kondigt een warme appeltaart in de oven aan. Je zou wensen dat je deze geur kon eten. Dit is grootmoeders gezelligheid!

Shop red collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop green collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop gold collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop gift set (€29)

NU SHOPPEN

GRATIS VERZENDING

LEVERING 3-5 DAGEN

VEILIG BETALEN