Selecteer pagina
0

Ontdek onze collectie handgemaakte lente geurkaarsen.

De lockdown is (bijna) voorbij en het mooie weer komt eraan. Fleur je tafel en huis op met onze verfrissende lente geurkaarsen! Ontdek onze 3 unieke kleuren en 2 unieke geuren. 

Laat de zon in je hart met onze heerlijke geuren en kleuren.

3 unieke pastelkleuren.

De lente is het seizoen van de eerste felle kleuren. Fleur je huis of tafel op met ons muntgroen, pastel geel of lila.

2 unieke lentegeuren.

Happy Hanoi is onze ‘gele’ geur en straalt energie en vitaliteit uit met opwekkende gember en citroengras. Onze Lacy Lavender geur bestaat uit een rustgevende combinatie van lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Je kan ook steeds kiezen uit onze 6 basis geuren.

8% premium geurolie

Onze geurkaarsen staan garant voor heerlijk langdurige geuren dankzij onze hoge concentratie aan premium geurolieën. 

“Tijdens de lente ontwaakt de natuur met prachtige geuren en kleuren. Dankzij onze lente geurkaarsen tover je ook jouw huis om tot een waar geurparadijs.”

Groene geurkaarscollectie kerstmis

Pastel geel collection

Geel geeft energie, valt op en doet leven, net zoals de zon. Een heerlijk opvallende kleur om in huis te halen.

Shop hier

Lila collection

Voor deze collectie lieten we ons inspireren door de prachtige lavendelvelden in de Provence. Een rustige en toch ook levendige lente kleur.

Shop hier

Rode geurkaarscollectie kerstmis
Gouden geurkaarscollectie kerstmis

Muntgroen collection

Groen is de ultieme lente kleur. We kozen voor onze collectie een munt groene variant, die jeugdigheid en vitaliteit uitstraalt. Heerlijk om op tafel te zetten – binnen of buiten!

Shop hier

Lente gift set

Op zoek naar een tof cadeau? Onze lente gift set bestaat uit een gele kaars met een energetische geur en de paarse kaars met een rustgevende geur. Je krijgt ook een boeketje droogbloemen om de kaarsen potjes later te hergebruiken!

Shop hier

Gouden geurkaarscollectie kerstmis

Charlies Candles: Premium geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

Bij Charlies Candles geloven we dat geurkaarsen zowel uniek, van hoge kwaliteit als betaalbaar kunnen zijn. We geloven niet in goedkope massa productie van geurkaarsen, maar ook niet in de peperdure design collecties. Volgens ons is er een gouden middenweg, waar je kan genieten van kwaliteitsvolle geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

Onze 2 unieke lentegeuren.

Lacy Lavender

Lacy Lavender is een lieve geur. Ze bestaat uit lavendel, kamille en een ondertoon van vanille. Deze harmonieuze combinatie van 3 rustgevende elementen zorgt voor een zalig gevoel van kalmte en rust.

Happy Hanoi.

Deze energieke geur is pure vrolijkheid. Opwekkende gember en citroengras zorgen voor vitaliteit en energie. Heb je een namiddagdipje? Deze geur zal je erdoor helpen!

Shop pastel geel collectie

GA NAAR COLLECTIE

Shop muntgroen collectie

GA NAAR COLLECTIE

Shop lila collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop gift sets

NU SHOPPEN

GRATIS VERZENDING

LEVERING 3-5 DAGEN

VEILIG BETALEN