Selecteer pagina
0

Premium Outdoor Geurkaarsen.

Gemaakt in Brugge met een unieke zwarte was, een windbestendige lont en een heerlijke zomergeur met vleugje citronella.

Geniet van lange warme zomernachten met onze 3 kleuren en de unieke outdoor geur Summer Sunset.

Unieke zwarte was.

Voor onze outdoor collection gebruiken we een zwarte was, zodat vuiltjes of stof minder opvallen. Zo heb je steeds een klassevolle kaars.

Heerlijke zomergeur.

Summer Sunset  is een bloemige luxe geur met lavendel accenten die je doet denken aan al het mooie van de zomer. Dankzij de subtiele Citronella bestanddelen trek je geen bijen, muggen of insecten aan.

Windbestendige lonten

Om te vermijden dat jouw geurkaars om de haverklap uitgaat door windstoten hebben we ze voorzien van speciale windbestendige lonten.

“Onze outdoor collectie is ideaal om op warme zomeravonden boven te halen. Zeker als de avond valt, dan is er niets gezelliger dan een verfijnde geurkaars.”

Beton collectie

Deze collectie geurkaarsen bestaan uit een ruw grijs beton die een moderne strakke look uitstraalt. Het logo Charlies Candles is subtiel gegraveerd in het midden van de kaars. Ideaal voor de iets modernere interieurs. Er zijn 3 formaten beschikbaar: small, medium en large.

Shop hier

Rode geurkaarscollectie kerstmis
Gouden geurkaarscollectie kerstmis

Green Gold Collectie

Deze geurkaarsen bestaan uit een een olijfgroen beton met gouden accenten. Ze zijn te verkrijgen in 3 formaten: medium, large en extra large. Prachtig in rustieke en landelijke interieurs. Na gebruik kan deze pot ook perfect dienst doen als bloempot. De kaars wordt geleverd in een mooie houten doos.

Shop hier

Gray Silver Collectie

Deze geurkaarsen bestaan uit een een grijs beton met silveren accenten. Ze zijn te verkrijgen in 3 formaten: medium, large en extra large. Prachtig in rustieke en landelijke interieurs. Na gebruik kan deze pot ook perfect dienst doen als bloempot. De kaars wordt geleverd in een mooie houten doos.

Shop hier

Gouden geurkaarscollectie kerstmis

Charlies Candles: Premium geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

Bij Charlies Candles geloven we dat geurkaarsen zowel uniek, van hoge kwaliteit als betaalbaar kunnen zijn. We geloven niet in goedkope massa productie van geurkaarsen, maar ook niet in de peperdure design collecties. Volgens ons is er een gouden middenweg, waar je kan genieten van kwaliteitsvolle geurkaarsen aan betaalbare prijzen.

Shop Green Gold collectie

GA NAAR COLLECTIE

Shop Gray Silver collectie

GA NAAR COLLECTIE

Shop Beton collection

GA NAAR COLLECTIE

Shop gift sets

NU SHOPPEN

GRATIS VERZENDING

LEVERING 3-5 DAGEN

VEILIG BETALEN